Help

Dit is de helppagina voor de Cyber Security Escape Room Online. Indien u een probleem ondervindt met onze escape rooms dan kunt u hier mogelijk nuttige informatie vinden. Hieronder staan de antwoorden voor de meest voorkomende vragen:

Ik zit vast, ik kom niet verder in de escape room

Als u vast komt te zitten in het spel dan kunt u gebruik maken van het hintsysteem. Het hintsysteem is te openen door op de "Hint" knop rechtsbovenin het scherm te klikken. Het hintsysteem past zich tijdens het spelen van het spel aan om te zorgen dat u altijd weer verder kan.

Ik wil de escape room in een andere taal spelen

U kunt de taal van de escape room aanpassen door in het settingsmenu de taal te wijzigen. Het settingsmenu kan worden geopend door op het tandwieltje rechtsbovenin het scherm te klikken. Indien de taal optie niet beschikbaar is dan komt dit mogelijk omdat u werkgever een specifieke taal heeft ingesteld.

De escape room is traag

De escape room software kan soms wat zwaar zijn voor de computer, hier kan het spel traag van worden. Dit is op te lossen door de grafische instellingen naar beneden aan te passen. Deze instellingen zijn terug te vinden in het settingsmenu. Het settingsmenu kan worden geopend door op het tandwieltje rechtsbovenin het scherm te klikken.

De escape room is moeilijk te bedienen

De escape room software kan soms wat zwaar zijn voor de computer, hier kan het spel moeilijker te bedienden door worden. Dit is op te lossen door de grafische instellingen naar beneden aan te passen. Deze instellingen zijn terug te vinden in het settingsmenu. Het settingsmenu kan worden geopend door op het tandwieltje rechtsbovenin het scherm te klikken.

De muis werkt niet naar behoren, het is moeilijk items te verplaatsen

De escape room software kan soms wat zwaar zijn voor de computer, hier kan het spel moeilijker te bedienden door worden, wat kan resulteren in de genomede muis problemen. Dit is op te lossen door de grafische instellingen naar beneden aan te passen. Deze instellingen zijn terug te vinden in het settingsmenu. Het settingsmenu kan worden geopend door op het tandwieltje rechtsbovenin het scherm te klikken.

De escape room is te moeilijk en ik speel de moeilijkheidsgraad "Ervaren"

De escape room heeft twee moeilijkheidsgraden, "Normaal" en "Ervaren". Indien u "Ervaren" speelt dan kunt u de moeilijkheidsgraad aanpasen naar "Normaal". U kunt deze instelling aanpassen in het settingsmenu. Het settingsmenu kan worden geopend door op het tandwieltje rechtsbovenin het scherm te klikken. Indien u de moeilijkheidsgraad aanpast dan zal u de escape room wel helemaal opnieuw moeten beginnen.

De escape room is te moeilijk en ik speel de moeilijkheidsgraad "Normaal"

De escape room heeft twee moeilijkheidsgraden, "Normaal" en "Ervaren". Indien u "Normaal" speelt dan kunt u gebruik maken van het hintsysteem om verder te komen. Het hintsysteem is te openen door op de "Hint" knop rechtsbovenin het scherm te klikken. Het hintsysteem past zich tijdens het spelen van het spel aan om te zorgen dat u altijd weer verder kan.

De escape room wil niet laden of starten

Indien de escape room niet wil laden of starten, probeer dan de escape room te laden in een andere web-browser, wij ondersteunen Chrome, Firefox, (de nieuwste versie van) Edge en Safari (op OSX). Mocht dit niet helpen, check dan of er een nieuwere versie van uw web-browser beschikbaar is. Als dit ook niet helpt neem dan contact met ons op via het contractformulier op onze website.

De escape room wil niet laden of starten in Chrome op Mac OSX

Het niet goed functioneren van de omgeving in Chrome op Mac OSX is helaas een bekend probleem. Wij wachten op een update van Chrome en Unity (het platform dat wij gebruiken) die dit op moet lossen. Probeer de escape room te laden in Safari, dit zou wel moeten werken. Als dit ook niet werkt neem dan contact met ons op via het contractformulier op onze website.

Het is niet mogelijk een eindfoto te maken met Safari

Safari heeft wegens technische redenen geen toegang tot de webcam, daardoor is het niet mogelijk om een eindfoto te maken. Wij onderzoeken dit probleem en werken aan een oplossing.

De escape room is vastgelopen of gecrasht

Wij streven ernaar om de escape rooms zo stabiel mogelijk te maken, maar het kan soms voorkomen dat een escape room crasht. Indien dit gebeurt, begin het spel dan opnieuw door de pagina opnieuw te laden. Met de opgedane kennis en uw aantekeningen (die heeft u gemaakt toch?) vliegt u zo door de stappen heen die u al gedaan had.

Ik krijg een bericht over "hardware acceleration disabled"

Dit probleem speelt op wanneer uw web-browser en uw videokaart niet goed met elkaar overweg kunnen. Dit is een probleem dat buiten onze macht ligt. Om dit probleem op te lossen kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Probeer een andere web-browser (wij ondersteunen Chrome, Firefox, (de nieuwste) Edge en Safari (op OSX)
  • Enable hardware acceleratie in uw web-browser
  • Update uw videokaart driver
  • Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website

Overige vragen of problemen

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website voor alle overige vragen.Neem contact met ons op